top of page

Definitieve laserontharing

Met laserontharing heb je blijvend gladde oksels, benen of een haarloze bikinilijn. Vrijwel elk lichaamsdeel kan behandeld worden, zodat je niet meer hoeft te scheren, epileren of harsen. Laserontharing is geschikt voor overbeharing en ongewenste haargroei bij zowel mannen als vrouwen

Milesman Compact Diodelaser

De Milesman Compact Diodelaser is een medisch gecertificeerd toestel en voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik: CE0120, DIN EN ISO 9001:2000 en DIN EN ISO 13485:2003.

De uiterst gekoelde kop (tot -9°C) van het toestel is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag dan ook als 'enige' ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration in de USA) de term 'permanente haarreductie' voeren. 

Hoe werkt het?

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment dat zich onder de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij, waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is.

Het haar kent 3 haargroeifases. Enkel de haren in de anagene of actieve groeifase worden definitief verwijderd. Daarnaast dienen we rekening te houden met het pigment van de haren. De laser richt zich enkel op gepigmenteerde haren.

Voor een effectief resultaat heeft u tussen de 8 à 10 behandelingen nodig.

100% veilig

Snel & efficiënt

Resultaatgericht

Deskundige uitvoering door professional

bottom of page